更新日:2017年2月20日

For international visitors

Please share your photos with us on Instagram!

If you come to Fukuhsima City, post and tag a photo on Instagram.

It can be a beautiful shot of Mt. Azuma, or a delicious looking meal ... anything is OK!

Tag your picture with #wakufuku.

It comes from the phrase “waku waku Fukushima” which means “exciting Fukushima”.

Note

Please refrain from posting pictures that clearly show the face of other people.

We may post some of the best photos on this website.